USLUGE

Želite da sarađujete sa nama? Kliknite na dugme i kontaktirajte nas.

Započeti saradnju sa nama je lako i brzo.

Kontakt Sastanak Saradnja

Knjigovodstvene usluge

Računovodstvene usluge – vođenje poslovnih knjiga za preduzetnike, mikro, mala i srednja i velika preduzeća. Ovom uslugom ostvarićete i dodatne pogodnosti u vidu finansijskog i poreskog savetovanja primerenog vašim potrebama poslovanja.
Za privredna društva postaje sve značajnije da svoje kapacitete usmere na razvijanje svoje osnovne delatnosti – a u mnogim slučajevima računovodstvo nije jedna od njih. Za takva društva usluga eksternog računovodstva omogućava štednju energije i kapaciteta.
Računovodstvo je neizostavan deo svakog društva. Naše odeljenje za računovodstvo pruža sve usluge potrebne za uspešno praćenje i vođenje poslovanja te ispunjavanje svih zakonskih obaveza izveštavanja. Prilagođavamo se specifičnim zahtevima klijenata koji proizlaze iz aktivnosti pojedinih kompanija. Na taj se način osigurava ispunjavanje zakonskih obaveza, nadzor osnivača i menadžmenta nad poslovanjem i identifikuju poreski rizici i prilike za poreske uštede.
Idealan smo partner za sve one koji traže brzu, visokoprofesionalnu stručnu pomoć.

Poresko savetovanje

Praćenje izmena, tumačenje i primena propisa su od velikog značaja u svakom obliku poslovanja. Naš jedinstven pristup i veliko iskustvo pomoći če vam da savladate poteškoće pre nego što se i dogode.
Jedna smo od najboljih kuća iz oblasti poreskog savetovanja u Srbiji. Kvalitetno savetovanje na području poreskih pitanja zahteva detaljno poznavanje pravnih propisa, kao i sposobnost tačne procene situacije i potreba klijenata. Naši poreski savetnici sposobni su da dovoljno rano identifikuju poreske rizike i mogućnosti za poresku optimizaciju, i na taj način svojim klijentima pruže visokoprofesionalne usluge.

Finansijsko savetovanje
Revizija

Kontinuirano praćenje promena i mogućnosti omogući će vam kontinuiran rast poslovanja uz naše savetovanje.

Osim revizija i pregleda godišnjih finansijskih izveštaja, JM Egal vam nudi i ostale usluge revizije za posebne namene i ostale usluge uveravanja, kao i stručno znanje u oblasti poslovnog savetovanja.